Γλυκίνη

-Η Γλυκίνη χρησιμοποιείται στο σώμα για να βοηθήσει την κατασκευή των κανονικών σκελών του DNA και RNA - το γενετικό υλικό που απαιτείται για την ομαλή κυτταρική λειτουργία και διαμόρφωση.
-Βοηθά στην πρόληψη της καταστροφής των μυών ενισχύοντας τα επίπεδα κρεατίνης, μια ουσία που βοηθά στην οικοδόμηση της μυϊκής μάζας.
-Οι υψηλές συγκεντρώσεις γλυκίνης δεν βρέθηκαν μόνο στους μυς, αλλά στο δέρμα και σε άλλους συνδετικούς ιστούς.
-Σχεδόν το 1 / 3 του κολλαγόνου, το οποίο κρατά το δέρμα και τους συνδετικούς ιστούς σφικτούς και ελαστικούς, αποτελείται από γλυκίνη.
-Χωρίς γλυκίνη το σώμα δεν θα ήταν σε θέση να πετύχει επιδιόρθωση των κατεστραμμένων ιστών, το δέρμα θα χαλάρωνε και θα υπέκυπτε στις υπεριώδεις ακτίνες, την οξείδωση και τη ζημιά από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ οι πληγές θα ήταν δύσκολο να επουλωθούν.
-Βοηθά στην ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, και, συνεπώς, η χρήση συμπληρωμάτων γλυκίνης μπορεί να είναι χρήσιμη για τη θεραπεία των συμπτωμάτων που χαρακτηρίζονται από χαμηλή ενέργεια και κόπωση, όπως η υπογλυκαιμία, αναιμία, και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης (CFS).
-Η Γλυκίνη είναι ουσιαστικής σημασίας για μια υγιή, φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
-Βοηθά στη ρύθμιση της σύνθεσης των νουκλεϊκών οξέων, χολικών οξέων, και άλλων επουσιωδών αμινοξέων στο σώμα, που χρησιμοποιούνται για τη χώνεψη των λιπών.
-Χρησιμοποιείται σε πολλούς γαστρικούς αντιόξινους παράγοντες.
-Η Γλυκίνη είναι αναγκαία για τη λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος.
-Έρευνες έχουν δείξει ότι αυτό το αμινοξύ συμβάλει στην παρεμπόδιση των νευροδιαβιβαστών που προκαλούν επιληπτικές κρίσεις, υπερκινητικότητα, και μανιακή (διπολική) κατάθλιψη.
-Η Γλυκίνη μπορεί επίσης να μετατραπεί σε έναν άλλο νευροδιαβιβαστή, την σερίνη, ανάλογα με τις ανάγκες, και μπορεί να είναι επωφελής στη διαχείριση της σχιζοφρένειας, καθώς και στη βελτίωση ανάκτησης της απώλειας μνήμης, που προκαλείται από σχιζοφρένεια, νόσο του Πάρκινσον, νόσο του Huntington, το jet lag, και υπερκόπωση.
-Αποτελέσματα από προκαταρκτικές μελέτες για την γλυκίνη ως πιθανή θεραπεία για τον καρκίνο, είναι πολλά υποσχόμενα και αφήνουν να εννοηθεί ότι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της ανάπτυξης των καρκινικών όγκων και του μελανώματος.
-Η Γλυκίνη φαίνεται, επίσης να διαδραματίζει κάποιο ρόλο στη διατήρηση ενός υγιούς προστάτη.
-Σε μία μελέτη, η γλυκίνη έδειξε να συμβάλει στη μείωση των συμπτωμάτων της υπερπλασίας του προστάτη στους άνδρες.

κατασκευή eshop reweb